TERROIR
Lancyren linna on viinitila, joka sijaitsee Etelä-Ranskassa, Languedoc-alueen poikkeuksellisella terroirilla, ja Pic Saint Loupin arvostettu appellaatio on nyt saanut "Cru"-statuksen Languedoc-alueella! Tänä päivänä tila kattaa 78 hehtaaria viinejä, jotka sijaitsevat tuoksuvassa pensaikossa monimuotoisella terroirilla, joka voi tarjota erittäin hyvän valikoiman viinejä (punaisia, valkoisia ja rosé!). Tämä cuvée tuotetaan savi-kalkkikivisellä kivimurskalla, ja vuosikerta 2018 oli varhainen sadonkorjuu, jonka laatu oli korkea poikkeuksellisen syksyn ansiosta, joka mahdollisti rypäleidemme keräämisen optimaaliseen kypsyyteen. Tämä on yksi viimeisten 30 vuoden suurimmista vuosikerroista.
CÉPAGES
Syrah 65 %
Grenache 35 %
VINIFIKATIO
Koko sadonkorjuu on käsin tehty, ja rypäleet poistetaan varsista kellarissa saapuessaan. Jokainen lajike vinifioidaan erikseen; vinifikaatio seuraa perinteistä menetelmää ruostumattomassa teräksessä olevissa tankeissa.
Kattilassa keitetyt Confit de Provence -extra-hillot valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään alkuperämerkintähedelmiä.
Luomusokerilla makeutetut hillomme ovat takuulla ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti), ja valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan hillontekijöiltä, säilyttävät hedelmien aromit, tuoksut ja rakenteen perinteiden mukaisesti.
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370g ja perhepakkaus 650g tietyille resepteille*
Sokeripitoisuus: 60%
luomusertifioitu raparperihillo
Jakelukanava: Erikoisliikkeet (luomu)
TERROIR & ESTATE
Hiekka-marl ja koboltti, kivinen maaperä.
Välimerellinen ilmasto, jota muokkaa Mistral-tuuli.
Luomuviinitarha sijaitsee lähellä Visanin kylää.
GRAPES VARIETIES
Grenache 85%
Mourvèdre 10%
Syrah 5%
WINEMAKING
Käsin kerätty, osittain varresta poistettu.
Macerointi noin 2 viikkoa.
Täysin kypsytetty tankeissa hienossa sakassa ennen pullotusta (suodattamaton).
TASTING NOTES
Tässä viinissä on elegantti rubiininpunainen-violetti väri. Sen tuoksu paljastaa mustaherukan ja kirsikan aromeja.
Maku on hyvin tasapainoinen, täyteläisillä tanniineilla ja mustien hedelmien sekä lakritsin vivahteilla.
Erinomainen pari Välimeren ruokien, valkoisten liharuokien, miedosti maustettujen ruokien (esim. paella tai curry) ja punaisen lihan kanssa.